Produksjonsdirektør (COO)

CRW_5738_1-m-DNA-2AquaGen AS er et avlsselskap som utvikler, fremstiller og selger genetisk materiale til den globale havbruksnæringen. Gjennom markedsorientert forskning og utvikling har AquaGen oppnådd en ledende posisjon som leverandør av befruktet rogn av atlantisk laks og regnbueørret. Selskapet har også aktivitet innenfor andre akvakulturarter som stillehavslaks (coho) og rognkjeks.

AquaGen har hovedkontor i Trondheim, forskningsavdelinger i Trondheim og Ås, og produksjonsanlegg i Hemne-, Tingvoll-, Ørsta- og Steigen kommune. Virksomheten i Chile håndteres gjennom datterselskapene AquaGen Chile og Blue Genomics Chile. AquaGen-konsernet har 100 ansatte i Norge, 135 ansatte i Chile og en årsomsetning på over 600 MNOK.

AquaGen søker etter en produksjonsdirektør (COO) for vår virksomhet i Norge. Stillingen er plassert i Trondheim, og inngår i ledergruppen i AquaGen. Produksjonsdirektøren har ansvaret for å koordinere selskapets produksjon av settefisk, matfisk, stamfisk og rogn ved våre produksjonsanlegg. Produksjonsdirektøren vil også bidra i arbeidet med å tilrettelegge for en god integrering av avlsarbeid, forskning og utvikling i produksjonsorganisasjonen, og for koordinering av rognleveranser i samarbeid med salgs- og markedsavdelingen.

Stillingen innebærer planlegging og strukturering av produksjon, koordinering av budsjettarbeid og rapportering fra produksjonsavdelingene, støtte til daglig drift for AquaGens driftsledere, samt utvikling av organisasjon og infrastruktur i samarbeid med ledergruppen.

Vi søker en person med god formell kompetanse, forretningsmessig forståelse og ledererfaring, aller helst fra sjømatnæringen. Vi verdsetter personlige egenskaper som gode samarbeidsevner, engasjement, integritet og omtanke for mennesker, fisk og miljø.

AquaGen tilbyr konkurransedyktige betingelser, et kompetent arbeidsmiljø og mulighet til å påvirke og utvikle et verdensledende selskap.

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med vår rådgiver hos Visindi, Jo Skjelstad, tlf. 414 31 954 evt. administrerende direktør hos AquaGen, Nina Santi, tlf. 411 48138. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende del. Søknad sendes snarest via søknadssystemet på www.visindi.no.