Ny administrerende direktør i Aqua Gen Chile

Patrick-Dempster-120x50Patrick Dempster (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Aqua Gen Chile. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i AKVA group Canada & North America, og vil tiltre stillingen 1. juni 2010.

Svein Sørvik som har ledet Aqua Gen Chile siden 2002, vil flytte tilbake til Norge og tiltre en nyopprettet stilling innen internasjonalt salg og markedsføring ved Aqua Gens hovedkontor i Trondheim.

Patrick Dempster har bred internasjonal erfaring fra ulike lederstillinger innen akvakultur. Han har i løpet av de siste 10 år innehatt en rekke lederstillinger i AKVAsmart/AKVA group, både i Norge, Chile og Canada, i en tid med sterk vekst og strukturelle endringer. Tidligere har han arbeidet i den Chilenske lakseindustrien hvor han bl.a. har vært produksjonssjef for Salmones Multiexport.

Dempster har mastergrad både innenfor jordbruk/husdyrhold fra det katolske universitet i Chile samt innen akvakultur fra Universitetet i Stirling, Skottland.