Ny seniorforsker i AquaGen

Trina F. Galloway.

Trina F. Galloway er ansatt som seniorforsker i AquaGen fra 16. januar 2017. Hun vil jobbe med utvikling av nye produkter og prosesser, samt fremme innovasjon og implementering av forskningsresultater i AquaGens stamfisk- og rognproduksjon.

Galloway har doktorgrad i utviklingsbiologi hos fisk fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) og hovedfag i zoologi fra Universitetet i Bergen.

Hun har tidligere jobbet som postdoc ved NTNU, Institutt for Biologi, produktutvikler i BioMar sin forskningsavdeling, forskningssjef ved SINTEF Fiskeri og havbruk sin avdeling for Marin Ressursteknologi og nestleder ved SINTEF sitt kontor i Brasil.

Galloway har dermed bred erfaring innen norsk og internasjonal sjømatnæring, spesielt innen anvendt forskning, produktutvikling og implementering av forskningsresultater i kommersielle produkter. Hun ser frem til å bruke erfaringen og kompetansen sin hos AquaGen.