Salgs- og markedsdirektør

Er du en pedagogisk og kommersiell relasjonsbygger?

Som salgs- og markedsdirektør i AquaGen vil du få ansvaret for å videreutvikle selskapets posisjon som globalt ledende i et marked preget av innovasjon, konsolidering og økende konkurranse.

AquaGen har engasjerte og kompetente ansatte, og du får ansvaret med å lede et team av erfarne og kundeorienterte medarbeidere.

Vi søker derfor en person med god forretningsforståelse og en utpreget relasjonsorientert lederstil. Du kjennetegnes videre ved din evne til å skape entusiasme, bygge tillit og være kunnskapssøkende. Det er en fordel om du har erfaring fra eller kjennskap til sjømatnæringen. Stillingen inngår i AquaGen sin ledergruppe og rapporterer til CEO. Arbeidssted er Trondheim.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med CEO AquaGen, Nina Santi, mob. 411 48 138, Arne Gunnar Dokken, Amrop Delphi, mob. 900 46 689 eller Trygve Rastad, Amrop Delphi, mob. 996 09 086.

Søk på stillingen her: https://amropdelphi.oninvenias.com/candidate/application?advertisementId=2fbc64d5-1984-41c2-8ba5-be46c672cb8f