Ny kundeansvarlig i region sør

Håvard Fauskanger er fra 1. august 2019 ansatt som ny kundeansvarlig i region sør. Han vil styrke AquaGens kundeoppfølging av settefisk- og matfiskoppdrettere i området.

Håvard Fauskanger.

Fauskanger har bred erfaring med kundebehandling og salg og kommer fra en stilling som Regionsansvarlig vest i Europharma (nå STIM). Tidligere har han vært ansatt som Key Account Manager i AllMaritim AS og VWR International.

Håvard tok fagbrev i laboratoriefag etter endt lærlingetid hos Intervet Nobio (nå MSD), hvor han startet sin karriere. Først som prosjektansatt og deretter forsøkskoordinator og ansvarlig for forsøksdyr innen vaksinering.

Vi ser frem til å få Håvard med på laget og styrke vår tilstedeværelse i sør og på vest-kysten. Han vil jobbe tett sammen med Lisbeth Ingebrigtsen, vår salgssjef i region sør og ha kontor i Vaxxinovas lokaler i Bergen.