Avdelingsleder Produksjon

AquaGen AS er et avlsselskap som utvikler, fremstiller og leverer genetisk startmateriale til den globale akvakulturnæringen. Gjennom en markedsorientert forskning og utvikling har AquaGen oppnådd en ledende posisjon som leverandør av befruktet rogn av atlantisk laks og regnbueørret. Selskapet har også aktivitet innenfor andre akvakulturarter som rognkjeks og coho-laks.

AquaGen har hovedkontor i Trondheim, forskningsavdelinger i Trondheim og Ås, og produksjonsavdelinger i Hemne-, Tingvoll-, Ørsta- og Steigen kommune. Virksomhetene i Danmark, Skottland og Chile håndteres henholdsvis gjennom selskapene AquaSearch Ova ApS, AquaGen Scotland Ltd, AquaGen Chile SA og Blue Genomics Chile SA.

AquaGen-konsernet har over 300 ansatte og en årsomsetning på omkring 900 MNOK.

 

Avdelingsleder søkes til vårt stamfiskanlegg i Leines i Steigen kommune.

Hovedarbeidsoppgaver vil være:

 • Planlegging og gjennomføring av produksjonen ved anlegget
 • Ansvar for stamfiskavdeling
 • Optimalisering av organisasjon og arbeidsoppgaver
 • Deltakelse i vaktarbeid

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Fagbrev i akvakultur eller annen relevant utdanning
 • Erfaring fra praktisk drift av ferskvannsbasert oppdrettsanlegg
 • Nøyaktig og pålitelig
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Pålitelig og strukturert med ønske om å lykkes
 • Må beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

 • Et sterkt og spennende fagmiljø med fokus på innovasjon og verdiskapning
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser inkludert gode kollektive forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidsstedet vil være Leines, men noe reisevirksomhet må påregnes. Tiltredelse: Etter avtale. For mer informasjon, kontakt driftsleder avd. Steigen Land – Sjøbasert stamfisk, Raymond Helgå, mobil 952 39 387, e-post: [email protected]. Søknad med CV sendes til: [email protected] innen 30.11.2019.

 •