Ny stilling for bærekraft og samfunnsansvar

Trina Galloway starter i ny stilling som leder for bærekraft, samfunnskontakt og samfunnsansvar i AquaGen. Fremover skal vi tydeliggjøre vårt samfunnsengasjement lokalt og globalt og dokumentere vår sterke rolle i bærekraftsarbeidet som gjøres i hele sjømatnæringen.

Trina kommer fra en jobb som seniorforsker hos AquaGen, og før dette hadde hun lang erfaring med anvendt forskning innen havbruk og marine ressurser, gjennom ulike forsknings- og lederjobber hos SINTEF, BioMar og NTNU. Hun har en doktorgrad i utviklingsbiologi hos fisk fra NTNU og hovedfag i zoologi fra Universitetet i Bergen.

Trina har hele sitt voksne liv vært opptatt av de fantastiske mulighetene som fornybare, biologiske ressurser byr på, og at samfunnet har et stort ansvar for å forvalte disse mulighetene på en klok måte. Hun gleder seg til å bruke erfaringen og kompetansen sin til å utvikle AquaGen sin forpliktelse til samfunnsansvar og bærekraft.

Trina Galloway. Foto: BERRE

Trina Galloway. Foto: BERRE

Publisert

05. mai 2020

Endret

30. mai 2023