Knut Røflo blir ny administrerende direktør i AquaGen Europe

Knut Røflo (53) er ansatt som ny administrerende direktør i AquaGen Europa. Han tiltrer i stillingen 1. november 2022.

Knut Røflo. Foto: Håvard Simonsen, Felleskjøpet Fôrutvikling

Knut Røflo. Foto: Håvard Simonsen, Felleskjøpet Fôrutvikling

Knut har de siste 20 årene hatt en rekke ledende stillinger i Cermaq, EWOS og Felleskjøpet. I dag er han administrerende direktør i Felleskjøpet Fôrutvikling (FKF), samt leder av styret i Foods of Norway. Han sitter også i styret til Topigs Norsvin, et av verdens ledende avlsselskap for gris.  I sine 13 år i stillingen som administrerende direktør har Knut ledet FKF gjennom en fase med omstilling og kommersialisering i en sektor med økende internasjonal konkurranse.

AquaGen skal fremover befeste sin posisjon i det globale rognmarkedet og møte nye utfordringer og behov fra markedet med innovasjoner og konkurransekraft gjennom hele verdikjeden.

– Vi har vært igjennom en omfattende prosess for å finne den riktige lederen i AquaGen.  Knut har solid ledererfaring og kompetanse, i tillegg er han en visjonær, engasjert og fremtidsrettet leder som vil bidra til at vi lykkes med ambisjonene våre både i inn- og utland, sier styreleder i AquaGen Odd Magne Rødseth.

Knut Røflo er utdannet Cand. Agric. fra Norges landbrukshøgskole/NMBU med hovedfag i bedrift og ledelse, senere supplert med en Master of Management fra handelshøyskolen BI.

 

Pressekontakt:

Odd Magne Rødseth

[email protected]  / + 47 970 17 450

Styreleder

AquaGen AS

 

For english version:

Download_Pressrelease_NewCEO

Forfatter

Anne Marie Giil Ness, kommunikasjonssjef

Publisert

01. juli 2022

Endret

30. mai 2023